Ejendommen

 

Luftfoto2

 

I Seniorbo Flinthøjen findes følgende boligstørrelser:

5 stk. boliger på 78 kvadratmeter.

2 stk. boliger på 90 kvadratmeter.

7 stk.boliger på 93 kvadratmeter.

6 stk. boliger på 103 kvadratmeter.

Til hver bolig er knyttet udhus på 5 kvadratmeter.

Herudover et dejligt fælleshus på 156 kvadratmeter indeholdende festsal, stort veletableret køkken med service til ca. 45 personer, 2 gæsteværelser, bad og toilet, vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler, samt stort hobbyværksted.

Bruttoareal for boliger + fælleshus 1995 kvadratmeter.

Grundareal 6.973 kvadratmeter.

Bebyggelsesprocent 30.

Ejendommen er opført med brug af de bedste materialer.  Murværk: gul røde flammende teglsten “Løvfald”. Tag: Røde vingetegl.  Velfac vinduer og terassedøre samt hoveddøre fra STM.

Foreningens boliger har energimærkning “C”, som er blevet fornyet i april måned 2022, og nu er gyldig frem til og med den 1. april 2032, såfremt der ikke sker væsentlige bygningsmæssige ændringer.

Efter en bølge af indbrud i vores lokalområde i 2012 vedtog vi at opsætte et videoovervågningsanlæg, som dækker hele vores interne område, og med den nødvendige tilladelse fra politiet har det nu kørt upåklageligt siden, og har haft den ønskede præventive effekt = Ingen indbrud eller bare forsøg på indbrud hos os.

I 2021 trængte vores videoovervågningsanlæg til fornyelse, og vi benyttede lejligheden til at opdatere både system, netværk og kameraer, så vi nu har et helt tidsmæssigt opdateret anlæg med nogle fantastiske billeder:

Se lidt på det hele med Google Streetview ved at klikke her.

Plantegninger 78, 90, 93 og 103 m2